Kruse Smith


Vi er stolt SOS-bedriftspartner.

Sarah Louise Rung, verdensmester og forbilde.

Kruse Smith i Kristiansand støtter Brosteinsaksjonen til Kirkens Nødhjelp.

Vi støtter også Jobbskaperkampanjen.

Det følger et stort ansvar med å være en stor samfunnsaktør

Kruse Smith har valgt å ta det ansvaret blant annet gjennom å være samarbeidspartner til idrettsutøvere og organisasjoner. Det er vi stolte av.

SOS Barnebyer representerer vårt største samfunnsengasjement

Samarbeidet startet i 2010. Da bygde vi et hus til en SOS-mor og de foreldreløse barna hun har tatt ansvar for i landsbyen Siteki i Swaziland. Under vår jubileumsfest i januar 2015 overrakte Sissel Leire en ny gave til SOS Barnebyer i anledning av at de fyller 50 år i Norge. Gaven er en CD4-teller – et analyseapparat som kan bidra til å forlenge livet til AIDS-syke.

Med Sarah Louise Rung til Paralympics i Rio 2016

Sarah Louise ble lam fra livet og ned etter en mislykket operasjon i 2008. Hun har en imponerende merittliste som funksjonshemmet svømmer med gull i OL, EM og VM. Under idrettsgallaen ble Sarah Louise nok en gang kåret til både Årets funksjonshemmede utøver og til Årets forbilde. Hun er en toppidrettsutøver med flotte verdier, og for oss er det verdifullt å støtte en idrett ikke alle sponsorer løper etter.

Kirkens Bymisjon arbeider med folk som strever i hverdagen

Kruse Smith samarbeider med Bymisjonen i Kristiansand og Stavanger. De står for et raust menneskesyn som vi ønsker å støtte og identifisere oss med. I 2014 var Kruse Smith blant annet delaktig i Brosteinsaksjonen.

Jobbskaper – Strømmestiftelsen

Gi en mann en fisk, og han har mat for en dag. Lær mannen å fiske, og han har mat for resten av livet.  Ordtaket oppsummerer hvorfor vi støtter Strømmestiftelsens Jobbskaperkampanje som bidrar til å skaffe arbeid til fattige i Afrika og Asia.

Idrettslag

Kruse Smith støtter klubbidrett. Blant andre fotballagene Start, Viking og Haugesund samt ishockeyklubben Stavanger Oilers og håndballklubben Vipers.

Neste side